--4-- FOLIE CARBON 3M DI NOC AUTOCOLANT CARBON 3M - GLASS TUNING S.R.L.



duminica, 19 Mai 2024 · 22:17            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
GLASS TUNING S.R.L.

Categorii
 MASINI (56)
 CONSTRUCTII (8)

Noutati
FOLIE CARBON 3M DI-NOC / Autocolant Carbon 3M

MONTAJ FOLIE CARBON 3M 

 Folia adeziva imitatie de carbon este un produs din gama premium, fiind fabricat de o serie restransa de companii cu traditie in productia de autocolante. Acest autocolant imita destul de realist textura carbonului, conferind un aspect placut suprafetelor pe care este aplicat.

 3M DI-NOC Carbon este o folie din PVC cu o constructie multistratificata si adeziv transparent permanent. Gama variata de modele DI-NOC permite aplicarea atat in interior cat si in  exterior.

      Caracteristici:

Folia nu isi modifica dimensiunea in timp, nu se strange/increteste;

Poate fi aplicata pe foarte multe tipuri de suprafete rigide metal, plastic, tabla, lemn...etc., inclusiv suprafete tridimensionale prin procedeul de “termoformare”;

Aspect estetic placut;

Usor de aplicat: tehnologia "Comply"  permite eliminarea completa a bulelor de aer, datorita canalelor din micro-adeziv;

Ofera posibilitatea de repozitionare;

Rezistenta la razele UV;

Durabilitate: 5 ani pentru aplicatiile decorative de exterior;

Este rezistenta la zgarieturi, diferite substante chimice (solventi, detergenti) si tratata impotriva incendiului;

Adezivul nu afecteaza vopseaua masinii;

Usor de intretinut si de curatat;

Informatii importante pentru aplicare:

Folia se aplica pe suprafete curate si netede;

Temperatura de aplicare 16˚C - 28˚C (mediu ambiant si suprafata pe care se aplica);

Se recomanda un timp de repaus al masinii, 24h – 48h pentru a fi ferita de factori externi (diferente de temperatura, umiditate).

     Avantajul principal il constituie faptul ca atunci cand va plictisiti de folia de pe masina aceasta se indeparteaza cu minim de efort, putand fi aplicata alta , de alta culoare sau ramane vopseaua originala a masinii. Pe langa avantajul estetic aceasta folie confera si un strat protector masinii dumneavoastra impotriva zgarieturilor, pietrelor care se gasesc la tot pasul pe sosele, punctelor de smoala care se lipesc de caroserie sau impotriva insectelor.

     Nu se recomanda aplicarea foliei pe masini revopsite in alte ateliere decat cele acreditate sau masini care prezinta vopsea deteriorata, puncte de rugina sau alte defecte, deoarece cand doriti indepartarea foliei nu va garantam ca vopseaua va ramane intacta. Puteti aplica folie pe astfel de masini atunci cand doriti sa ascundeti diverse defecte ale caroseriei, insa daca este vorba de puncte de rugina sau zgarieturi foarte adanci este bine sa reparati aceste defecte inainte de aplicarea foliei.





Noutati
FOLIE CARBON 3M DI-NOC / Autocolant Carbon 3M

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie



powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X